دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

زمین شناسی

از جمله پیش نیاز طرحهای آمایش سرزمین، برنامه ریزی منطقه ای و سایر برنامه های توسعه، نیازهای اطلاعاتی و تجزیه و تحلیل اطلاعات بصورت ارقام، جداول و نمودارها، نقشه ها و فایلهای کامپیوتر است که  در  دهه های اخیر رشد فزاینده ای یافته است.

در این راستا یکی از پیش نیازهای هر نوع برنامه ریزی، بررسی ساختار تشکیلات زمین شناسی ولند فرمهای ناشی از تاثیر عوامل طبیعی و غیر طبیعی از قبیل اقلیم، هیدرولوژی، فیزوگرافی، توپوگرافی و فعالیتهای انسان است که بصورت مستقیم و غیر مستقیم موجب ظهور انواع فرمهای زمین (لندفرمها) می گردد هرلندفرم دارای ویژگیهای خاص زمین شناسی پوشش گیاه خاک ، شیب و ارتفاع و... است.

با توجه به ویژگی های خاص حوضه رودخانه کهمان که در تامین آبهای سطحی و زیر زمینی دشت  الشتر نقش بسزایی دارد. لذا بررسی ژئومورفولوژی ابن حوضه و تاثیر آن روی منابع آب دشت انتخاب گردید.

  1. انگیزه تحقیق
  1. علت دائمی بودن رودخانه کهمان نسبت به رودخانه های دیگر منطقه الشتر که بیشتر آنها فصلی هستند
  2. با توجه به اینکه حوضه مورد مطالعه در زون زاگرس قرار گرفته است بررسی نقش سنگها و  تاثیری که روی منابع آب دارند
  3. 3- علاقه پژوهشگر به اینکه در زادگاه خود یک کار پژوهش در حیطه علم خود کرده باشم.
  4. با توجه به اینکه حداکثر نقاط ارتفاعی منطقه الشتر در داخل حوضه کهمان قرار گرفته بررسی تاثیر آن روی دماو میزان  بارندگی انگیزه مطالعه را  دو چندان نموده است.
    1. اهداف تحقیق

پژوهش حاضر با هدف شناخت فاکتورهای هیدروژئومورلوژی که در تامین آب تاثیر دارند و از  طرفی تعیین موقعیت و شناسائی منابع آب (سطحی و زیر زمینی) ، کیفیت و کمیت مورد مطالعه این پایان نامه می باشد. بنابراین هدف اصلی این کار تهیه نقشه ژئومورفولوژی تفکیک تیپهای ژئومورفولوژی و لندفرمها و تبیین ویژگیهای این اجزاء و اثر   منابع  آب دشت الشتر می باشد .

  1. فرضیات تحقیق:

با توجه به موضوع اصلی تحقیق و همچینن انگیزه و اهداف مورد نظر در حوضه مورد مطالعه سئوالات متعددی در رابطه با ساختار زمین شناسی و اقلیم حوضه مد نظر بوده که برای جواب دادن به این سئوالات در ابتدا با مطرح کردن چندین فرضیه می توان پاسخ آن ها را معلوم کرد.

 

 

سئوالات:

  1. کدام یک از سازندهای زمین  شناسی در منطقه الشتر بیشترین گسترش را دارد و چه نقشی روز منابع  آب دشت دارد؟
  2. آبهای سطحی دشت و  زیرزمینی چه رابطه ای با هم دارند؟
  3. سفره زیرزمینی  (آبخوان)آهکی و آبرفتی در منطقه الشتر چه رابطه هیدرولیکی با هم دارند؟

فرضیات

  1. علت دائمی بودن رودخانه کهمان وجود چشمه هائی می باشد که منشاء کارستی دارند.
  2.  با توجه به گستردگی سازندهای آهکی حوضه آبخیز کهمان و فراوانی وجود اشکال کارستیک و قابلیت نفوذپذیری فراوان آنها در این حوضه بخش اعظم آبهای سطحی و زیر زمینی  دشت الشتر از حوضه کهمان تامین می شود.
  3. مساحت و ارتفاع در حوضه کهمان بعد از ساختار زمین شناسی میتوانند در تامین منابع آب دشت الشتر نقش داشته باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.