دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

بررسی ناحیه کاری Dream weaver

بررسی ناحیه کاری Dream weaver

هنگامی که برای اولین بار Dream weaver رادر ویندوز باز می‌کنید، فرصت کافی برای انتخاب فضای کاری Designer یا Coder را دارید. فضای کاری Coder تمام پانل‌های Dream weaver رادر سمت چپ صفحه نمایش قرار می‌دهد در حالی که فضای کاری Designer  آنها را در سمت راست صفحه نمایش قرار می‌دهد. نگارش مکینتاش Dream weaver به طور خودکار فضای کاری Designer را دراختیار شما می‌گذارد. پیشنهاد می‌کنم فضای کاری Designer را انتخاب کنید. اگر در ابتدای فضای کاری Coder را انتخاب کرده و سپس بخواهید آن را به فضای کاری Designer  تغییر دهید، می‌توانید این کار را با اجرای فرمان ، Window workspace LayoutDesigner انجام دهید.

صفحهstart

قبل از باز شدن هر گونه فایلی Dream weaver کادری به نام صفحه start را که نوار سبز رنگی در بالای آن قرار دارد. نمایش می‌دهد. شکل 1-1 صفحه start وظایف معمولی Dream weaver را لیست می‌کند نظیر Create New , Open a Recent Item و Create From Samples درپایین صفحه Start لینک‌های Dream weaver Tutorial , Dream weaver Quick Tour  وجوددارند. با کلیک کردن روی تصویر کادر Dream weaver به وب سایت ماکرومدیا می‌روید که حاوی اطلاعات بهنگام در مورد این برنامه وهمچنین نکات و پیشنهادات خاصی است. زمانی که هنوز صفحات وب در Dream weaver باز نشده اند، صفحه start را خواهید دید.

 

شکل 1-1 صفحه start در Dream weaver.

می‌توانید با اجرای فرمان Preferences , General , Show start Page برنامه Dream weaver طوری پیکربندی کنید تا این صفحه start نمایش داده نشود. (شکل 2-1) هنگام تغییر دادن تنظیم ارجحیت باید Dream weaver را restart  کنید تا تغییرات را ببینید.

شکل 2-1 صفحه start را در دسته General  ارحجیت های Dream weaver               فعال و غیرفعال کنید.

صفحه start در بخش مهمی از Dream weaver به نام پنجره Document ظاهر می‌شود. پنجره Document صفحه وب را تقریبا همان‌طور که در مرورگر وب ظاهرخواهد شد،‌نمایش می‌دهد. پنجره Document در حاشیه سمت راست کنار گروه‌های Panel ( درفضای کاری Designer) قرار دارد (شکل 2-1 ). این گروه‌های Panel حاوی فرمان‌هایی هستند که برای اصلاح و سازمان‌دهی صفحات وب و عناصر صفحه وب استفاده می‌کنید. پنجره Document  گروه‌های Panel و سایر عناصری که بعدا بررسی خواهید کرد. در یک رابط یکپارچه باهم گروه‌بندی می‌شوند البته اگر در سیستم عامل ویندور مشغول کار باشید.

شکل 3-1 فضای کاری Dream weaver حاوی پنجره Document به همراه پانل‌های یکپارچه است.

پس از باز کردن 8 Dream weaver در مکینتاش پنجره Document در حال نمایش صفحه start می‌بینید ( شکل 4-1 ) نگارش مکینتاش از 8  Dream weaver دارای پانل هایی است که در بالای  پنجره Document شناورند. پانل های شناور که از منوی Window اجرا می‌شوند، به هر مکانی روی دسک تاپ انتقال می‌یابند. نگارش‌های ویندوز و مکینتاش از Dream weaver تا حدودی با یکدیگر متفاوتند ولی دارای ویژگی‌ها وعملکرد یکسانی هستند.

شکل 4-1 فضای کاری مکینتاش حاوی پنجره Document  با پانل هایی است که در بالای آن شناورند.

نوار منو

برخی از افراد ترجیح میدهند از فرمان‌های منو استفاده کنند (من میانبرهای صفحه کلید را دوست دارم) و برخی دیگر کلیک کردن روی آیکونها را ترجیح می‌دهند . به خاطر زیاد بودن تعداد منوها، این بخش سازمان‌دهی منوهای Dream weaver راتوضیح می‌دهد. منوهای File و Edit ( شکل 5-1) در اکثر برنامه‌ها استاندارد هستند. منوی File حاوی فرمان‌هایی برای باز کردن، بستن، ذخیره، وارد وصادر

کردن فایل‌ها است. منوی Edit حاوی فرمان های paste , CopyCut به همراه فرمان Find and Replace  و فرمان Preferences ( در ویندوز) است. اکثر عناصر رابط کاربر Dream weaver و عمل آن با فرمان preferences  پیکر بندی می‌شوند.

     شکل 5-1 منوهای Edit  , file حاوی فرمان‌هایی هستند که در اکثر برنامه‌ها رایج هستند به علاوه چند فرمان مختص Dream weaver هستند.

   منوی view (شکل 6-1) نمای محتوای عنوان،‌عناصر قابل رویت ، حاشیه‌های فریم، جدول و لایه نوار وضعیت و نگاشت‌های تصویری را فعال و غیر فعال می‌کند. می‌توانید با قرار داده چک مارکی در کنار   یکی ازاین عناصر بگویید که در حال حـاضر کدام یک از آنها را مشاهـده می‌کـنید. منوی view نـیز دارای

فرمان‌هایی برای فعال کردن خط کش، مشبک و راهنماها، نمایش plug – in  و تصویر ردیابی است بسیار

خوب ، چنان چه نمی‌دانید این فرمان‌ها امکان چه کارهایی را برای شما فراهم می‌کنند.

منوی Insert ( شکل 7-1) تقریبا شبیه نوار Insert است زیرا می‌توانید تمام آتیم‌های موجود در نوار Insert را با استفاده از این منو اضافه کنید. در صورت تمایل به کلیک کردن روی آیکن‌‌ها به جای منوی Insert از نوار Insert استفاده کنید. منوی Modify ( شکل 7-1) به شما امکان می‌دهد تا خصوصیات شیئی را که اخیرا انتخاب شده اصلاح کنید. پس از افزودن شی‌ء به صفحه وب، از فرمان های منوی Modify استفاده کنید  و آن را به صورت دلخواه خود در آورید. 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.