دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

فناوری تکنولوژی و ارتباط

فرمت :WORD                                                     تعداد صفحه :41

فصل اول"طرح تحقیق"

بیان مسئله.............................. 1

اهداف و ضرورت این تحقیق................. 1

فصل دوم"ادبیات تحقیق"

چکیده

روندهای موجود در فناوری اطلاعات و ارتباطات 2

انفجارها و انقلاب های نوآوری............. 3

تحول اساسی.............................. 6

روندها در حوزه ی فناوری................. 7

روند یک................................. 8

استفاده از اینترنت در سراسر جهان مستمرا" افزایش میابد  8

کسب و کار الکترونیکی آمده است تا برای همیشه بماند   9

تجارت الکترونیکی در سراسر جهان در حال رشد است   10

سایت های وبی کارکردی ضروری از کسب و کار محسوب می شوند  13

ارتباطات بی سیم به طور عمده ای افزایش خواهد یافت    14

یادگیری از راه دور، یک کارکرد کسب و کاری می شود 15

تقاضا برای افرادی که آموزش فنی دیده اند در سراسر جهان وجودخواهد داشت............................. 16

روند دو................................ 17

فناوری اطلاعات در حال تغییر دادن چگونگی ما است   19

فناوری اطلاعات در حلا متحول ساختن ارزش‌ها و زنگی‌های ما می‌باشد................................. 19

فناوری اطلاعات در حال متحول ساختن شیوه‌ی انجام کسب و کار ما می‌باشد.................................. 21

فناوری اطلاعات در حال تغییر دادن چگونگی تولید ماست   25

فناوری اطلاعات در حال تغییر دادن چگونگی کشاورزی و دامداری‌ها می‌باشد.................................. 26

فناوری اطلاعات در حال تغییر دادن چگونگی مسافرت و جا به جا کردن کالاهای ما می باشد................. 28

فناوری در حال متحول ساختن چگونگی کار حکومت های ما  می باشد................................... 31

فناوری اطلاعات در حال متحول ساختن چگونگی یادگیری ما می باشد................................... 32

فصل سوم"تجزیه و تحلیل"

تجزیه و تحلیل.......................... 35

فصل چهارم

نتیجه گیری............................. 36

پیشنهادها.............................. 37

جمع بندی............................... 37

پیوست.................................. 38

منابع.................................. 41

 

 

 

 

 

 

فصل اول

بیان مسئله

 

امروزه در قرن 21 تکنولوژی، ارتباطات و فناوری، پیشرفت شایان توجهی داشته است.. بنابراین این موضوع به نظر من موضوع قابل توجه و جالبی برای تحقیق و تقریر کردن آمد.

 

اهداف و ضرورت این تحقیق

     این مسئله که تا دیروز انسانها غارنشین بودند، امروزه به وسیله ی هوش مصنوعی، کامپیوترهای هوشمند و دستگاه ها ی پیش رفته به مریخ میروند، و این که فردا چه خواهند کرد، موضوعی است که فکر و ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم

چکیده

 

روندهای موجود در فناوری‌ اطلاعات‌ و ارتباطات

      آلوین و هایدی تافلر
  در اثری که با عنوان ”خلق یک تمدن نوین“در سال 1995 منتشر نمودند, بیان می‌دارند که اقتصاد الکترونیکی نمادین, اساساً با اقتصاد صنعتی قرن نوزدهم و بیستم متفاوت است. آن‌ها معتقد به ظهور تحول عظیمی به سمت کارهای فکری هستند. برخلاف مشاغل سنتی, دیگر کارگران ”کارگران فکری“‌ای هستند که اطلاعات را تفسیر می‌کنند.                              

    کشاورزان نیز برای محاسبه ترکیبات پرورش حبوبات, ترکیبات کود و میزان ورود مواد شیمیایی از کامپیوترها استفاده می‌نمایند. کارگران خط تولید هم برای مدیریت جوشکارهای روباتی یا مونتاژگران و جریان خط تولید, صفحه‌های نمایش و میزهای مراقبت را نظارت می‌کنند.

      بانکداران برای مدل‌کردن بازارهای مالی از کامپیوترهای همراه‌شان یاری می‌گیرند. تعداد افرادی که به‌جای جابجا نمودن اشیاء فیزیکی, کارشان بکارگیری علائم و نمادها است درصد روبه‌رشدی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند. در اصل تافلرها معتقدند کارگران دانشی جایگزین کارگران دستی می‌شوند.

     تافلرها به‌وضوح تصریح می‌دارند که تغییرات ساختاری عمیقی در اقتصاد درحال‌رخ‌دادن است و اینکه فناوری اطلاعات تنها وسیله‌ای است که برای مدیریت تقاضاهای اقتصاد قرن بیست‌ویکم به آن نیازمندیم. این اقتصاد بسیار متنوع‌تر, سریع‌التغییرتر و پیچیده‌تر از اقتصاد سنتی است. این سطح بالاتر از تنوع, سرعت و پیچیدگی متناظراً نیازمند جهشی به سمت یکپارچگی پیشرفته‌تر است. در عوض, این تقاضاها به‌شدت سطوح پردازش دانش را ارتقا می‌دهند.

     تافلرها به تقاضای درحال ‌رشد برای محصولاتی اشاره می‌کنند که به‌عنوان بخشی از سیستم‌هایی دیده می‌شوند که از همه‌سو در حال گسترش هستند. تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان می‌خواهند بدانند که محصول از کجا می‌آید, چگونه ساخته شده است, چه فعالیت‌های برای نگهداری آن لازم است, و نیازمند چه خدمات پس از فروشی است.

      در یک عصر قرن بیست ‌ویکمی از محصولات ساده‌ای که بخشی از سیستم‌های پیچیده هستند, از فناوری اطلاعات برای مدیریت سرعت و پیچیدگی سیستم‌ها استفاده می‌شود. فناوری‌های اطلاعات, مخابرات یا فناوری‌های ارتباطات, اصطلاحاتی هستند که اغلب به‌صورت قابل‌تعویض استفاده می‌شوند. این فناوری‌ها, ابزاری برای انتقال بلادرنگ متن, صدا و داده‌های ویدئویی در هر جای جهان فراهم می‌کنند. آن‌ها امکان ذخیره آسان داده‌ها را نیز فراهم می‌نمایند و امکان بازیابی داده‌ها را در هر زمانی, میسر می‌سازند. ما در اینجا از اصطلاح فناوری اطلاعات به جای دیگر تعابیر استفاده می‌کنیم.

انفجارها و انقلاب ای نوآوری

 

     بروز تغییرات عمده در چگونگی گذران زندگی‌, هدایت کسب‌وکار, و تولید غذاها و کالاهایی که مصرف می‌کنیم, اصلاً مقوله‌ی جدیدی نیست. انفجارهای نوآوری که حدوداً هر 55 سال یک‌بار اتفاق می‌افتند, باعث این‌گونه تغییرات می‌شوند. انفجار نوآوریِ دوره بین سال‌های 1980 تا 1910 میلادی, خودرو, هواپیما, چراغ‌های الکتریکی, تلگراف بی‌سیم, فیلم حلقوی, تصاویر متحرک و رادیو را به ارمغان آورد. در دهه 1930, انفجار نوآوری دیگری, الیاف پلاستیکی, وسایل خانگی, هواپیماهای جت, و تلویزیون را به زندگی بشر ارزانی داشت. اگرچه انفجارهای نوآوری تغییراتی ایجاد می‌کنند, اما انقلاب‌ها همه چیز را متحول می‌سازند. اولین انقلاب, انقلاب کشاورزی بود که انقلاب چاپ و انقلاب صنعتی به دنبال آن ظهور نمودند. اما امروز نوبت انقلاب دیجیتال رسیده است.  سه جزء اصلی این عصر دیجیتالِ نوین عبارتند از: کامپیوترها (که امکان ذخیره داده‌ها و اطلاعات را در قالب دیجیتال فراهم می‌کنند), نرم‌افزارها (که کامپیوترها را نیرومند و انعطاف‌پذیر می‌نمایند) و شبکه‌های ارتباطی (که قدرت کامپیوترهای شخصی مستقل را افزایش می‌دهند.)

     بدون شک کامپیوترها فناوری بنیادین عصر ما محسوب می‌شوند. آن‌ها پارادایم جدیدی هستند, یعنی یک ”حس مشترک“ نوین. در دوره زمانی کوتاهی درحدود 40 سال, کامپیوترها در تمامی فعالیت‌های جوامع صنعتی محوریت یافته‌اند. امروز دیگر بدون کامپیوترها و شبکه‌های کامپیوتری, بسیاری از امور صنایع کارخانه‌ای, تجارت, حمل‌ونقل و نشر, حکومت, نیروهای مسلح, خدمات بهداشتی, تحصیلات و تحقیقات  متوقف خواهند شد.

       کامپیوترها, ماشینی شبیه دستگاه چاپ یا دستگاه پیانو نیستند (ابزاری که صرفاً برای انجام کارکرد خاصی پیکربندی شده‌ است). یک کامپیوتر فقط زمانی می‌تواند کارکرد خودش را به انجام رساند که کسی آن را برنامه‌ریزی نماید. پیش از این, کامپیوتر یک دستگاه انتزاعی محسوب می‌شود که می‌تواند هر کاری انجام دهد (حتی می‌تواند صرفاً برای چاپ یک روزنامه یا نواختن یک آهنگ ساخته شده باشد). برای بسیاری از افرادی که به ماشین‌های انقلاب صنعتی عادت کرده‌اند, ماشینی که دارای چنین قابلیت‌های عمومی است بی‌معنی به نظر می‌رسد, مثلاً یک دستگاه برشته‌کن نان که می‌تواند دکمه‌های پیراهن را بدوزد. اما کامپیوتر واقعاً چنین دستگاهی است. کامپیوتر می‌تواند بسیاری از کارهایی را که ابداً طراحانش پیش‌بینی ‌آن‌ها را نمی‌کردند, انجام دهد. 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.